Ver van iedereen houdt van ochtendseks. Zoals ze zeggen: “Ik hou van ochtend seks alleen ‘s avonds”. Dat is één ding als je nergens heen, je hebt twee keer een zee van tijd en ‘s ochtends begint’ s middags. Alles is helemaal anders als je zeven ‘s morgens een wekker hebt (en je viel in twee uur’ s ochtends), en in zeven dertig moet je al in de metro bevinden.

Desalniettemin heeft de ochtendseks zoveel positieve partijen die je soms moet proberen, zelfs als de wekker om zeven uur ‘s morgens volgde.

Hij is ontspannen

Perfect als je ‘s morgens in een geweldige stemming wakker wordt. Zo niet (je bent niet alleen) en denk je alleen over hoeveel moeilijke dingen je vandaag moet doen, dan is Seks in staat om deze situatie te repareren.

In feite is seks een eenvoudig alternatief voor meditaties. Onderzoekers van de Universiteit Cincinnati bewezen dat ochtendseks een natuurlijke manier is om het niveau van stress te verminderen.

Van het maken van je brein om te “inschakelen”

Seks werkt niet erger, maar nog beter verkwikkende kopje koffie.

Orgasmes hebben het meest positieve effect op het werk van je hersenen. Ze verhogen het zuurstofniveau in het bloed, hierdoor wordt je sneller wakker. 2014 studie uitgevoerd door een groep wetenschappers van de Universiteit van Maryland bewees dat reguliere seksuele activiteit niet alleen bijdraagt ​​aan de vorming van nieuwe cellen in de hersenen, maar ook verbetert de cognitieve vaardigheden, dat is, denk je dat sneller en beter.

Goedstemming voor de hele dag

Nou, kan, misschien niet alles, maar voor de komende uren. In het proces richten ons brein een hele “cocktail” van hormonen vrij. Het orgasme vergezelt de viagra voor mannen productie van neurotonine neurotrans en dopamine, die verantwoordelijk is in ons lichaam voor plezier en geluk. En je krijgt een deel van oxytocine – “Hormon of Love”, dankzij waar we meer tederheid en genegenheid voelen tegenover je geliefde.

Je komt van complexen af

Soms is het de ochtendconditie wanneer je alleen de helft wakker werd, het werkt als alcohol: vertraagt ​​de remreacties. Simpel gezegd, je ontkent de remmen, je voelt je vrij en hebzuchtig. Bovendien heb je gewoon geen kracht om voor te zorgen hoe goed je kijkt, en daarom worden de gebruikelijke complexen verplaatst naar de achtergrond.

Spontaniteit is mooi

Laten we eerlijk gezegd: in de regel plannen we geen ochtendseks, hij gebeurt gewoon, en het is geweldig, omdat het de spontaniteit is die je seksleven weerhoudt.

Charmant licht

Er is zo’n tijd in de ochtend, wanneer het licht zacht en aanhankelijk is, en je huid is goud in de stralen van de zon. Als er natuurlijk een zon is. Meestal komen dergelijke “gouden horloges” bij zonsondergang en – verwacht – bij zonsopgang. Als je meestal alleen de zon verlaat, heb je tenminste één optie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>