Recente studie uitgevoerd door rij-tests.Org, toonde aan dat ongeveer 85% van de volwassen mensen minstens eenmaal seks had in de auto. Een indrukwekkend figuur is dat niet?

Kies een auto met geest

Om seks in een kleine auto te hebben, is misschien niet zo’n eenvoudige taak als je denkt. Millenniay gaf toe dat ze de voorkeur geven aan passie in SUV’s. En het niveau van tevredenheid van seks erin is hoger dan in een andere auto – het is 3,4 punten van 5. Zoveel scoorde auto’s met body coupe en pickups. Sedany “verdiende” een beetje minder – 3.2 punten.

Veilige pose

Ja, in de auto kun je veel dingen doen. Blaas gewoon de chauffeur niet tijdens het rijden, spellen

u! Nummer één pose voor seks in de auto was en blijft de pose van rijder. Auto-enthousiastelingen beoordeelde het op 3,5 punten van 5. Op de tweede plaats – Doggy Style. Aan het einde van de lijst van pose “69”. “Maar hoe?”- alsof we vragen. Niettemin heeft ze 2,3 van de kamagra goedkoop 5 beoordeling, wat niet zo weinig is voor de houding, die bijna onmogelijk is om in de auto te nemen.

Rider pose is goed omdat het compact genoeg is en jullie allebei heerlijk gevoeld in de achterbank van de auto. Ja, en je kunt ook naar de passagiersstoel gaan. Het belangrijkste is geen focus op de stoel van de bestuurder, je wilt niet per ongeluk op de sluitbillen, zoals in een slechte komedie met een snelle lachen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>